Over UITGESTELD | Gebeten door lezen

Activiteiten

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!

Activiteiten in de kijker

12 mrt
# 4062

UITGESTELD | Gebeten door lezen

Kinderen genieten en beleven pas voluit wat ze lezen wanneer ze de techniek goed beheersen. Tot die tijd hebben volwassenen in hun omgeving een belangrijke voorbeeldfunctie. Kinderen worden meest gebeten door lezen als ze dit samen met (groot)ouders beleven.

Voor volwassenen zijn voorleesverhalen dankbaar. Je kan vragen beantwoorden waarop je niet meteen het antwoord weet. Bijvoorbeeld ‘Hoe komt het dat Sinterklaas met één sleutel in elk huis binnen kan?’ Voorlezen prikkelt hun fantasie, wekt creativiteit op om problemen op te lossen, leert kinderen kritisch omgaan met de dagelijkse overvloed aan informatie … 

Voorlezen is makkelijker dan je denkt! Daarom ben je verwacht voor een hapklaar programma. Zondag 12 maart kan je vanaf 14 u. van een gezellig voorleesparcours genieten. De tocht start bij VBS De Papaver en doorkruist het dorp van Adegem. Meer informatie volgt bij de uitnodiging.

Een samenwerkingsinitiatief van VBS De Papaver, ouderraad VBS De Papaver, Davidsfonds, Gezinsbond Adegem en Bib Maldegem.

Welkom in basisschool De Papaver, Adegem-Dorp 16 a.

 

zondag 12 maart 2023 om 14:00 uur

Tekst 

Prijzen

Info: 050/71 43 57 of piet.blomme@gmail.com

Labels: Activiteit