Over Toneelbezoek 'V'

Activiteiten

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!

Activiteiten in de kijker

23 mrt

Toneelbezoek 'V'

De productie ‘V’ vertrekt vanuit het boek 'Meisjesherinneringen' van  Nobelprijswinnaar (2022) Annie Ernaux (1940) en de ploeg van De Nwe Tijd combineert dit verhaal op de haar kenmerkende manier met nieuwe teksten en persoonlijke interviews. Onbevreesd  zoomen ze in op de vraag met welke verwachtingen je aan je volwassen leven begint, en met welke verwachtingen van de maatschappij je vervolgens wordt geconfronteerd.

In de ontroerende, grappige en persoonlijke voorstelling ‘V’  in regie van Freek Vielen, gaan Mieke De Groote, Evgenia Brendes, Brenda Corijn , Ellis Meeusen en Suzanne Grotenhuis het gesprek aan over hun verleden en toekomst.

Locatie: Theater Malpertuis   Stationstraat 25  8700 Tielt

zaterdag 23 maart 2024 om 20:30 uur

De productie ‘V’ vertrekt vanuit het boek 'Meisjesherinneringen' van  Nobelprijswinnaar (2022) Annie Ernaux (1940) en de ploeg van De Nwe Tijd combineert dit verhaal op de haar kenmerkende manier met nieuwe teksten en persoonlijke interviews. Onbevreesd  zoomen ze in op de vraag met welke verwachtingen je aan je volwassen leven begint, en met welke verwachtingen van de maatschappij je vervolgens wordt geconfronteerd.

In de ontroerende, grappige en persoonlijke voorstelling ‘V’  in regie van Freek Vielen, gaan Mieke De Groote, Evgenia Brendes, Brenda Corijn , Ellis Meeusen en Suzanne Grotenhuis het gesprek aan over hun verleden en toekomst.

LocatieTheater Malpertuis   Stationstraat 25  8700 Tielt

Prijzen

Ticket Prijs
Standaard € 20,00

Inschrijven door betaling vóór 10 februari 2024 van € 20 (€ 18 indien – 26 jaar  of + 65 jaar) via BE93 7470 3294 5267 van Davidsfonds Maldegem met vermelding ‘V’ Meisjesherinneringen en naam van deelnemende personen. Kaarten liggen klaar aan de balie van theater Malpertuis en zijn te verkrijgen door vermelding van Davidsfonds Maldegem en je naam.

Info: agnes.vancraenbroeck@telenet.be of 050/71 31 13 en (V) - Cultuurcentrum Gildhof

Labels: Activiteit