Over Patrick Meire in gesprek met Steven Van Belleghem

Activiteiten

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!

Activiteiten in de kijker

05 mei

Patrick Meire in gesprek met Steven Van Belleghem

De Maldegemse bibliotheek (Schouwburgplaats 3-5) verwelkomt oud-Maldegemnaar Steven Van Belleghem, die ondernemer, auteur en professor marketing is. De Maldegemse Babbel gaat in op zijn roots en levensloop, geeft een inkijk in zijn leefwereld en belicht zijn schrijverschap, met bespreking van zowel zijn informatief-wetenschappelijk werk als zijn spannende thrillers (2020 'Eternal', 2021 'De Upgrade' & 2022 'Hoogverraad') . Als afsluiter is er een signeersessie en een receptie.

De bib en het Davidsfonds staan in voor de organisatie. De toegang is gratis. Reserveren kan via piet.blomme@gmail.com, 050 71 43 57 (Davidsfonds Adegem) of agnes.vancraenenbroeck@telenet.be, 050 71 31 13 (Davidsfonds Maldegem).

zondag 5 mei 2024 om 10:00 uur

De Maldegemse bibliotheek (Schouwburgplaats 3-5) verwelkomt oud-Maldegemnaar Steven Van Belleghem, die ondernemer, auteur en professor marketing is. De Maldegemse Babbel gaat in op zijn roots en levensloop, geeft een inkijk in zijn leefwereld en belicht zijn schrijverschap, met bespreking van zowel zijn informatief-wetenschappelijk werk als zijn spannende thrillers (2020 'Eternal', 2021 'De Upgrade' & 2022 'Hoogverraad'). Als afsluiter is er een signeersessie en een receptie.

De bib en het Davidsfonds staan in voor de organisatie. De toegang is gratis. Reserveren kan via piet.blomme@gmail.com, 050 71 43 57 (Davidsfonds Adegem) of of agnes.vancraenenbroeck@telenet.be, 050 71 31 13 (Davidsfonds Maldegem)

Prijzen

Ticket Prijs
Standaard Gratis

Info: Telefoonnummer of e-mailadres

Labels: Activiteit